KONKURS z okazji setki parujących przepisów

IMG_3651.2

    Kochani, w poprzednim poście informowałam Was już o tym, że zebrała nam się już cała STÓWKA przepisów na dania ugotowane NA PARZE. Juhuuuu!!! Dlatego też z tego miejsca, czyli mojej sofy dokładnie, jest mi niezwykle miło, zaprosić Was na pierwszy KONKURS, który ma miejsce na moim blogu.

    ZADANIE KONKURSOWE

 Otóż czekam z ogromną ciekawością na Wasze przepisy na smaczne danie obiadowe, które w całości ugotowane jest na parze!!! Może być na słono, na ostro, na słodko, jakkolwiek, byle pysznie i zdrowo! Do przepisu dołączacie zdjęcie Waszej potrawy, na którym widnieje karteczka z odręcznie napisanym tekstem: „Ekscentryczny obiadek”

1. Konkurs trwa na blogu Ekscentryczny Parowar  od 20.09 do  11.10.2012r.

2. W tym czasie czekam na wasze zgłoszenia drogą meilową, na adres: carunia000@gmail.com. W temacie prosiłabym o wpisywanie: „Konkurs”

3. I oczywiście zapraszam Was do polubienia Ekscentrycznego fanpejdża na Facebook’u :)

    Do boju!!!

Ahhhhh… jeszcze nagrody ;)

    Mam nadzieję, że nagroda dla zwycięzcy zachęci Was jak najbardziej do wzięcia udziału w konkursie. W zestawie znajduje się:

  • Nakładka na garnek przeznaczona do gotowania na parze.
  • Książka pt. „Gotowanie na parze”. Wydanie to zawiera ponad 60 stron, począwszy od wskazówek co i jak poprzez proste po bardziej skomplikowane przepisy. Wszystko wygląda fajnie i smacznie a co istotne, nie jest wydziwnione! Przystępne dania pod względem dostępności produktów, jak i łatwości ich przygotowania, za co osobiście sobie cenię tą książkę.
        Powodzenia! 
  • Świetnie, na pewno wezmę odział w tym konkursie :) Lubię bardzo potrawy z parowaru.
    No i gratuluję setki przepisów ;)

  • Może i ja wykopię parowar z szafki i coś w nim przygotuję ;)

  • Czyli trzeba ugotować coś na parze, znać się na tym, po to, żeby wygrać poradnik o gotowaniu na parze i przyrząd do tegoż? Hmmm…

    • No nie do końca. Żeby ugotować coś na parze nie trzeba być znawcą. Przynajmniej ja tak uważam. Np. jeśli smażymy jajecznicę na patelni to raczej też nie jesteśmy przeważnie znawcami w zakresie sztuki smażenia jajek. Stworzenie prostego obiadu ugotowanego na parze nie jest niczym trudnym.Książka zaś jest poradnikiem, który może pomóc z w zgłębianiu wiedzy z zakresu gotowania na parze.

  • Pingback: Na parze gotowany krem brokułowy - ekscentryczny Parowar()