Już jest! 2 numer Magazynu Aromat, gdzie nieskromnie siedzę na okładce.

arom.

Już po raz drugi jest mi niezwykle miło móc Was zaprosić do lektury Magazynu Aromat. Jest on tworzony przez Lubelską Blogosferę Kulinarną. Ukazuje się na tą chwilę w wersji online, dokładnie raz na kwartał. Dochodzi nas coraz więcej głosów, że mimo faktu iż żyjemy w dobie internetu- pragnęlibyście cieszyć się jego wersją papierową. To dla nas niemałe zaskoczenie, gdyż jako blogerki byłyśmy święcie przekonane, że nasze przepisy czy artykuły nie znajdą zainteresowania poza światem wirtualnym. Letnie wydanie sprawiło i nam i Wam wiele radości. Mam nadzieję, że kolejne- jesienne będzie jeszcze ciekawsze i jeszcze smaczniejsze. Ja muszę przyznać, że ten numer stał mi się specjalnie bliski, a to ze względu na jego okładkę, na której mam przyjemność gościć. Stworzenie jej nie było łatwe, gdyż akurat tego dnia dopadła nas iście jesienna, deszczowa pogoda. Mam nadzieję, że kiedy zapadną takie właśnie szaro-bure dni, Magazyn Aromat okaże się być idealnym wybawieniem z opresji. Zachęcam Was wobec tego do zerknięcia co przygotowałyśmy. Jest to kilka ciekawych propozycji na zdrowe kanpki dla najmłodszych, przepisy z użyciem warzyw strączkowych, artykuł o jabłkach kraśnickich, czy wywiad z Davidem Gaboriaudem oraz oczywiście pomysły na Halloween’owe słodkości.

Z mojej strony znajdziecie:

  • krótkie kompedium jesiennych warzyw i owoców,
  • zdrowe dyniowe przepisy,
  • artykuł związany z ostatnio dość głośnym problemem jakim jest odżywianie dzieci i młodzieży.

Poniżej znajduje się link, klikajcie raz dwa!